Zoeken
Winkelmandje:
0
Inloggen

Winkelvoorraad bekijken

Kinderschoenen - Meisjes

Kinderschoenen voor meisjes koop je bij Kevin Shoes! Je vindt bij ons een groot assortiment kinderschoenen van diverse merken. We gaan altijd mee met de laatste trends, dus je kinderen lopen er steeds super hip bij!

Welke maat kinderschoenen moet ik nemen?

Je kleine spruit moet natuurlijk de juist maat kinderschoentjes aan hebben. Zo kan ze comfortabel wandelen, lekker lang spelen, hoog de lucht in springen en lopen zonder pijn.

De maat van een kinderschoen is écht belangrijk!

De eerste stapjes zijn belangrijk. De voetjes zijn in de ontwikkeling en hebben de nodige bescherming nodig. Als ze te kleine, te grote of te strakke schoenen aan hebben, kan dat later voor problemen zorgen. De voeten van kinderen kunnen zich alleen goed ontwikkelen in kinderschoenen die goed passen.

De voeten van kinderen moeten vrij kunnen buigen en bewegen. Zo kunnen de voetjes zich ook goed ontwikkelen en krijgen ze de nodige bescherming.

De juiste maat voor je kleine prinses haar nieuwe kinderschoen is dus écht belangrijk.

Neem zelf de maat van het voetje

Met weinig in huis kan je jezelf al behelpen! Pak een blad papier en plaats de voetjes op het blad. Teken een streepje aan het topje van de grote teen en aan het uiteinde van de hiel.

Meet de afstand tussen het streepje van de teen en het streepje van de hiel en schrijf op hoeveel cm het is. Hiermee kan je de goede maat bepalen voor jouw kleine spruit haar kinderschoenen.

Vooraleer je begint met meten en kopen, een checklist…

  • Kindervoeten zwellen gedurende de dag op. Meet dus de maat van de voetjes aan het einde van de dag.
  • Laat ze sokken dragen die ze normaal ook dragen.
  • Als je een schoen koopt, zorg dat de top van de schoen ongeveer 1 cm langer is dan de top van de teen.
  • Als ze de schoen aan hebben, laat ze dan even rennen en springen om te kijken of ze comfortabel zijn.

Maattabel voor kinderschoenen voor meisjes

Maattabel kevin shoes

Voilà als je het antwoord op je vraag hebt gevonden, kan je eindelijk op je gemak eens neuzen tussen de leuke kinderschoenen voor meisjes. Laat je kleine meid schitteren met haar nieuwe schoentjes!

Koop je schoenen online op Kevinshoes.be

Je vindt bij Kevin Shoes niet alleen kinderschoenen voor meisjes. Ook voor dames en voor heren vind je een uitgebreide collectie. Bekijk bijvoorbeeld eens de enkellaarsjes voor dames. Voor heren vind je een ruim aanbod aan veterschoenen of sneakers. Kortom, voor ieder wat wils!